Nöjd-kund-granti

 

Utöver att göra ett bra jobb och få nöjda kunder, vill vi ha roligt på jobbet, vilket också smittar av sig till vår omgivning. Gör vi fel blir ingenting kul. Om vi har gjort fel kontaktar du oss bara så rättar vi självklart till det.
Nöjda kunder

Vi strävar ständigt mot en 100%-ig leverans.

 

Vi magasinerar åt både företag och privatperson i Norrköping, Linköping, Östergötland och hela Sverige. Att erbjuda våra kunder helhetslösningar är mycket viktigt för oss. Vi har därför regelbundet internutbildningar och andra utbildning inom olika verksamhetsområden hos oss så att vi gör rätt saker på rätt plats.

 

Det ska vara enkelt att vara kund hos Lika som bär. Du får alltid det bästa priset om du bokar flera av våra tjänster. På samma sätt vill vi att det ska vara enkelt att bli 100% nöjd.

 

Ibland är olyckan framme.

 

Det ska vara enkelt att vara kund hos Lika som bär. Du får alltid det bästa priset om du bokar flera av våra tjänster. Skulle något bli fel så säger du bara till.

 

Sveriges trevligaste flyttfirma, det är klart att vi hjälper dig med det du behöver. Blir något fel, hjälper vi dig att rätta till det.

 

Ladda ner blanketten nedan:

Skadeanmälan.pdf

Skadeanmälan vid olycka

Robin & Björk – Made in Sweden