Magasinering som den borde vara

Vi erbjuder magasinering av möbler, bohag och kontorsinredning.

Magasinet är ett varmlager som är larmat och där endast behörig personal har tillträde.

Varje magasineringsbox är 12 m3. Hör gärna av er med några dagars framförhållning så ordnar vi plats till er. När ni behöver komma åt ert bohag så ringer ni eller mailar oss så hjälper vi er.

Magasinera ditt bohag

Vi magasinerar hela ditt bohag.

 

Vi magasinerar åt både företag och privatperson i Norrköping, Linköping, Östergötland och hela Sverige. Många kunder bokar flytt och flyttstäd med oss och har ibland behov av att magasinera delar av sitt bohag eller sina inventarier under en period. Att vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar, genom flytt, flyttstäd och magasinering, är mycket viktigt för oss.

 

Det ska vara enkelt att vara kund hos Lika som bär. Du får alltid det bästa priset om du bokar flera av våra tjänster.

Sveriges trevligaste magasinering.

 

För att det ska vara tryggt och säkert för dig skriver vi alltid avtal med våra magasineringskunder. Det är viktigt att vi tillsammans skapar en förteckning över det du vill magasinera så att vi vet att du återfått samtliga saker den dagen du vill flytta från oss. Gör du ingen förteckning sker magasineringen under eget ansvar och vi ersätter inte eventuellt förlorade föremål, så det kan vara bra att börja skriva en förteckning redan när du börjar packa. Vill du ha fler tips eller hjälp med hur du ska göra så kontaktar du oss.

 

Ring 010-45 65 000 så kanske du också får höra ett litet skojigt skämt som du gillar. Det vet man aldrig.

Sveriges trevligaste magasinering
IFK Norrköping använder Lika som bär

”Vi använder alltid den bästa firman”

 

Vi har använt oss av Lika som bär väldigt länge och kommer att fortsätta med det. Hög servicegrad och ett förstaklassigt bemötande är något vi värdesätter högt.

 

Linus Wahlqvist — #10

IFK Norrköping

Robin & Björk – Made in Sweden