En smidig kontorsflytt

 

Är det dags för kontoret att flytta till nya lokaler? Vi på Lika som bär förstår att en företagsflytt kräver mycket mer planering än en privat flytt. Tiden är extra dyrbar i ett företag. Det är viktigt att uppehållet i verksamheten blir så kort som möjligt. Lika som bär genomför kontorsflytten på ett välorganiserat, tryggt och säkert sätt. Dessutom lämnar vi alltid en nöjd-kund-garantipå våra företagsflyttar!

 

Prisförfrågan flytt

Flytthjälp

Kontorsflytt i hela landet

 

Vi grundade Lika som bär 2012 och har sedan dess genomfört mer än 7 000 flyttar. Många av dessa var kontorsflyttar, ofta i Stockholm, Linköping, Gävle och Norrköping. Vi på Lika som bär är beredda att hjälpa ert företag med flytten oavsett var i landet ni befinner er. Vi har även erfarenhet av utlandsflytt, även om det inte är lika vanligt för företag som för privatpersoner.

Lång erfarenhet av kontorsflyttar

 

Det är inte samma sak att flytta ett kontor som att flytta ett privat bohag. Tidsaspekten är extra viktig. Varje timme räknas och flytten måste därför vara så snabb och smidig som möjligt. Det kräver planering och erfarenhet för att kontorsflytten ska gå snabbt utan att äventyra era inventariers och utrustnings säkerhet.

 

Lika som bär utför både externa och interna kontorsflyttar. Dessutom kan vi genomföra flytt av lager och arkiv på ett tryggt sätt.

 

Vi besöker er gärna på plats för att göra en första inventering av möbler och utrustning och lämna en offert. Innan vi sätter igång med flytten går vi tillsammans igenom flyttplanen. På så vis säkerställer vi att er verksamhet påverkas så lite som möjligt av flyttstöket och att ni snabbt kan komma igång igen på ert nya kontor.

 

Lika som bär försäkrar alla era inventarier och utrustning under flytten. Vi har trafiktillstånd, ID06 och Fora-försäkring för våra anställda. Givetvis följer vi bestämmelserna i KONTOR 2003.

 

Kontor 2003.pdf

Hemflytt

En företagsflytt kräver flexibilitet

 

Varje företag är unikt och har sina särskilda behov när det är dags att flytta. Vi på Lika som bär vet att det inte finns en mall som passar alla. Därför träffas vi gärna innan vi skickar er en offert så att vi kan höra vilka önskemål och behov just ert företag har.

 

Ni kan själva välja hur mycket hjälp ni vill ha i samband med företagsflytten. Lika som bär kan hjälpa till med allt från packning till uppackning och flyttstädning. Om ni föredrar att packa och packa upp själva kan vi sköta transporten. Med eller utan flyttstädning. Vi anpassar oss efter era behov.

 

Lika som bär är en kreativ flyttfirma som blivit känd för sina roliga idéer. Det har visat sig vara en styrka när det gäller flytt av ett företag eftersom det alltid kan dyka upp nya utmaningar under flyttens gång.

Packinstruktion

En stor del i din flytt är själva packningen. För att säkerställa att dina saker inte skadas i flytten är det viktigt att packa rätt.

Om betalning

Här hittar du viktig information rörande betalnings- och bokningsvillkor.

Skadeanmälan

Ops! Ibland går det inte som planerat. Här hittar du information om hur du går till väga om olyckan varit framme.

Packinstruktion

En stor del i din flytt är själva packningen. För att säkerställa att dina saker inte skadas i flytten är det viktigt att packa rätt.

Packinstruktion.pdf

Om betalning

Här hittar du viktig information rörande betalnings- och bokningsvillkor.

Betalningsinformation.pdf

Skadeanmälan

Ops! Ibland går det inte som planerat. Här hittar du information om hur du går till väga om olyckan varit framme.

Skadeanmälan.pdf

Flyttkartonger

Flyttmaterial för kontorsflytten

Som flyttfirma har vi givetvis allt flyttmaterial som behövs för att göra kontorsflytten trygg och säker. För firman med extra stort miljötänk erbjuder vi lånekartonger helt gratis. Oavsett om ni väljer att använda er av Lika som bär genom hela kontorsflytten eller om ni sköter det mesta förutom bärhjälp och transport får ni gärna kontakta oss för flyttkartonger, skyddspapper och flyttfiltar.

 

Beställ flyttkartonger

 

Boka er kontorsflytt

För att se till så att ert företags behov tillgodoses erbjuder vi kostnadsfri konsultation innan vi lämnar offert. Givetvis skickar vi gärna en offert direkt också! Fyll i formuläret nedan, kontakta oss på info@likasombar.com eller ring oss på 010-45 65 000 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag med flytten!

Robin & Björk – Made in Sweden