Flytta tryggt med vår flytthjälp

 

Visst kan det kännas motigt inför flytten? Med rätt hjälp behöver det inte vara så jobbigt. Lika som bär hjälper till under hela flytten så att den går så smidigt som möjligt. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter de flesta önskemål. Du kan känna dig trygg när du flyttar med oss. Vi är utbildade i tunggodshantering, använder professionella redskap och försäkrar ditt flyttgods. Dessutom lämnar vi en nöjd-kund-garanti!

Prisförfrågan flytt

Flytthjälp

Flytthjälp i hela Sverige och utomlands

 

Sedan starten 2012 har vi genomfört över 15 000 flyttar. De flesta av våra uppdrag har varit i och kring Norrköping, Linköping, Gävle och Stockholm, men vi utför uppdrag över hela landet. Det spelar ingen roll varifrån du flyttar eller vart du ska flytta. Lika som bär har hela Sverige som arbetsplats.

 

Ska du flytta till eller från utlandet? Vi på Lika som bär har redan genomfört ett 15-tal internationella flyttar. Om det handlar om Europa kör vi själva. Går flyttlasset till eller från en mer avlägsen plats har vi bra samarbetspartners för en trygg sjötransport.

Du ska alltid kunna känna dig trygg

 

Man flyttar inte varje dag och bara tanken på att flytta kan vara påfrestande. Därför är det bra att anlita en flytthjälp som du kan känna dig trygg med. Varje flytt börjar med att vi tillsammans gör en personlig planering. Då har du möjlighet att berätta om eventuella önskemål. Vi bildar oss en uppfattning om det är något vi behöver tänka extra mycket på i samband med flytten.

 

Vi på Lika som bär är utbildade för tunggodshantering och vi har all den utrustning som behövs för att flytten ska bli trygg och säker. Hela ditt bohag är fullt försäkrat under hela flytten tack vare den transportansvarsförsäkring som vi har.

 

Givetvis har vi trafiktillstånd, kollektivavtal, ID06 och Fora-försäkring för våra anställda. Vi följer bestämmelserna i BOHAG 2010.

 

Dokumentation

Bohag 2010.pdf

Kontor 2003.pdf

Hemflytt

Vi är en flexibel flyttfirma

 

Vi på Lika som bär må vara oerhört lika varandra, men när det kommer till att flytta vet vi att ingen flytt är den andra lik. Det är något som vi som flyttfirma tar hänsyn till för att kunna leverera en service som passar just dina behov. Det spelar ingen roll om ditt bohag är stort, litet eller någonstans där mittemellan. Vi tar hand om de största och mest otympliga möblerna liksom de sköraste och värdefullaste dyrgriparna. Kanske vill du att halva flyttlasset ska gå till en annan plats eller magasineras? Vi ordnar det också!

 

Om du behöver flytthjälp till företaget erbjuder Lika som bär även kontorsflytt. Många av våra kunder efterfrågarflyttstädningi samband med flytten och givetvis kan vi erbjuda det också!

 

Visste du att vi blivit kända för våra roliga idéer? Vi är en kreativ flyttfirma som anpassar oss efter dina behov helt enkelt!

Packinstruktion

En stor del i din flytt är själva packningen. För att säkerställa att dina saker inte skadas i flytten är det viktigt att packa rätt.

Om betalning

Här hittar du viktig information rörande betalnings- och bokningsvillkor.

Skadeanmälan

Ops! Ibland går det inte som planerat. Här hittar du information om hur du går till väga om olyckan varit framme.

Packinstruktion

En stor del i din flytt är själva packningen. För att säkerställa att dina saker inte skadas i flytten är det viktigt att packa rätt.

Packinstruktion.pdf

Om betalning

Här hittar du viktig information rörande betalnings- och bokningsvillkor.

Betalningsinformation.pdf

Skadeanmälan

Ops! Ibland går det inte som planerat. Här hittar du information om hur du går till väga om olyckan varit framme.

Skadeanmälan.pdf

Flyttkartonger

Miljövänligt flyttmaterial

 

Lika som bär har allt flyttmaterial som du kan tänkas behöva i samband med flytten. Oavsett om du anlitar oss för hela flytten, delar av den eller om du väljer att flytta själv får du gärna köpa flyttmaterial av oss. Våra flyttkartonger kostar 25 kronor styck.

 

Om du flyttar med oss kan du till och med låna ett antal fina flyttkartonger av oss helt gratis! Det tjänar både du och miljön på.

Beställ flyttkartonger

 

Billigare flytt med RUT

 

Du vet väl om att du får dra av upp till 50 procent av arbetskostnaden vid flytt? Det gäller givetvis även vår flyttstädning. Du som ska flytta behöver inte göra något pappersarbete – det sköter vi! Lika som bär drar av beloppet redan på fakturan och sedan lägger Skatteverket automatiskt in beloppet på din deklaration.

 

Boka din flytt direkt

 

Kontakta oss för en prisuppgift eller om du vill boka en flytt direkt. Fyll i kontaktformuläret nedan, maila oss på info@likasombar.com eller slå oss en signal på 010-45 65 000 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med flytten!

Robin & Björk – Made in Sweden