FLYTT

 

Flyttfirman Lika som bär genomför flyttar åt både företag och privatpersoner. Vi är utbildade för tunggodshantering och innehar den utrustning vi behöver för att alltid säkerställa en trygg och säker flytt hos dig. Vi innehar trafiktillstånd, transportansvarsförsäkring, kollektivavtal, FORA försäkring, ID06 och följer bestämmelserna enligt BOHAG 2010.

 

STÄD

 

Vårt städteam genomför rengörande insatser i allt vad du behöver. Vi utför flyttstäd, hemstäd och kontorsstäd i Norrköping, Linköping och Gävle. Alla våra städtjänster erbjuds till både privatpersoner och företag. Vi genomför också byggstäd och städinsatser efter ombyggnation.

 

MAGASINERING

 

Vi har stor lageryta och genomför magasinering av möbler, bohag och kontorsinredning. Blir du månadskund kan du magasinera dina saker för bara 40 kr per dag. Flyttfirman Lika som bär innehar trafiktillstånd, transportansvarsförsäkring, FORA försäkring, ID06 och följer bestämmelserna enligt BOHAG 2010.

 

BÄRHJÄLP

 

Vi erbjuder bärhjälp till företag.

 

NÖJD-KUND-GARANTI

 

Utöver att göra ett bra jobb och få nöjda kunder, vill vi ha roligt på jobbet, vilket också smittar av sig till vår omgivning. Gör vi fel blir ingenting kul. Om vi har gjort fel kontaktar du oss bara så rättar vi självklart till det.

 

Robin & Björk – Made in Sweden