Referenser

Vi har använt Lika som bär både när vi flyttade jättelångt (30 mil), och när vi flyttade jättekort (1 km). Min samlade bedömning av båda gångerna är service och bemötande i världsklass. Allting gick smidigt från första kontakten till dess att möblerna stod på plats och allt var uppackat i vår nya bostad. Känslan är att de verkligen gillar det de håller på med, och samtidigt är proffsiga, tydliga och enkla – allt man kan önska sig helt enkelt. Trots att vi var omständliga och ändrade datum med kort varsel löste de det också. Även tjänster som packning och magasinering var väldigt smidigt. Jag kan verkligen rekommendera Lika som bär till allt som har med flytt att göra – planering, packning, transport, magasinering, uppackning och städning.

De överträffade verkligen våra förväntningar och jag kommer använda dem igen om vi flyttar igen.
— Jonas Engdahl

Lika som bär: snabba, starka, trevliga, roliga, nyktra, smarta, varsamma.
Sveriges bästa och mest kompletta flyttfirma!
— Björn Sandlund, Ägare Dataton AB i Linköping

Hej och tack för igår! Vi är jättenöjda med flytten. Jättetrevliga och proffsiga killar. Allt gick både snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera ”Lika som bär”. Hälsa till alla de duktiga killarna!
— Susanne & Patrick

Varmt välkommen att
kontakta oss.

Kontakta oss direkt för bokning av flytt, offert och priser eller om du har andra frågor. Ring eller skicka ett mejl så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Flyttfirman Lika som bär innehar trafiktillstånd, transportansvarsförsäkring, FORA försäkring, ID06 och följer bestämmelserna enligt BOHAG 2010.

 

Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen