Framtid

 

I framtiden finns Lika som bär med egna bilar och lastbilar som rullar och kontor över hela Sverige. I framtiden har vi kommit ytterligare steg på vägen i vår strävan efter att optimera verksamheten, kvalitetssäkra och nå våra sociala och miljömässiga mål. Vi har många, många fler anställda och vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund oavsett företagets storlek. Vi söker ständigt personal. Vill du vara en del av oss, så ta med ditt körkort och kontakta oss redan idag!

Kom och jobba hos oss!

Arbeta hos oss

Vi söker personal

 

Vi söker ständigt nya medarbetare. Den vi söker har en fin värdegrund, tycker om att arbeta i team, är ansvarstagande och har körkort. Är det här du? Ansök nu! Lika som bär tillämpar Alkohol och Drogpolicy, utbildar dig i ergonomisk bärteknik, packning och säker lastning av våra kunders saker och hur du ska köra våra bilar.

Vi söker samarbetspartners

 

Har du ett åkeri, lastbilar, taxiverksamhet? Går dina lastbilar/bilar ibland tomma mellan städerna? Vi söker samarbetspartners som vill hjälpa oss i viss transporthantering. Är du den vi söker? Kontakta oss redan idag.

Bli vår samarbetspartner

Robin & Björk – Made in Sweden