Vi flyttar alla dagar ..... inte spelar match.

Flyttföretaget Lika som bär startades 2012 av tvillingarna Billy och Dennis, har idag omkring 15 anställda och växer hela tiden. Vi har genomfört över 5 000 flyttar, främst i Norrköping, Linköping och Stockholm. Vi genomför flyttar i hela Sverige och har även genomfört ett 15-tal internationella flyttar. Nu ser vi med glädje fram emot att hjälpa just dig med flytt, städ och magasinering.

Utöver att göra ett bra jobb och få nöjda kunder, vill vi ha roligt på jobbet, vilket också smittar av sig till vår omgivning. Därför säger vi att vi flyttar alla dagar … inte spelar match. Ett gott skratt förlänger livet. Ett trevligt bemötande är lika självklart som att din flytt genomförs på ett pålitligt och tryggt sätt. Det bär vi med oss i varje flytt.

 

Varmt välkommen att
kontakta oss.

Kontakta oss direkt för bokning av flytt, offert och priser eller om du har andra frågor. Ring eller skicka ett gärna ett mejl så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Flyttfirman Lika som bär innehar trafiktillstånd, transportansvarsförsäkring, FORA försäkring, ID06 och följer bestämmelserna enligt BOHAG 2010.

Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen