Det självklara valet av flyttfirma i Norrköping och Linköping.

Flyttfirman Lika som bär AB innehar trafiktillstånd, transportansvarsförsäkring, FORA försäkring, ID06 och följer bestämmelserna enligt BOHAG 2010.

Vi utför alla typer av uppdrag avseende flytt, flytthjälp och bärhjälp. Vi flyttar såväl bohag för privatpersoner som kontorsinredningar till företag. Det finns inga uppdrag som är för stora eller för små för oss.

Lika som bär erbjuder dig kompetens som bara yrkesfolk kan ge dig, garantier i form av ansvarsförsäkringar samt rut-avdrag direkt på din faktura. Bra priser, hög kvalitet och en hög servicenivå, med snabb och effektiv service, är en självklarhet för oss. Om du är privatperson eller företag spelar ingen roll, liksom vart du bor eller vart din flytt går. För oss är du alltid lika viktig.

Varmt välkommen att
kontakta oss.

Kontakta oss direkt för bokning av flytt, offert och priser eller om du har andra frågor. Ring eller skicka ett mejl så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Flyttfirman Lika som bär innehar trafiktillstånd, transportansvarsförsäkring, FORA försäkring, ID06 och följer bestämmelserna enligt BOHAG 2010.